Grapevine Raindrop

Rekisterinumero: FI25141/10

Karvanlaatu: lyhytkarvainen

Sukupuoli: narttu

Sukusiitosprosentti (5 sukupolven mukaan): 0,39% (täydellinen sukutaulu 4 polvelle)

Linkki jalostustietojärjestelmään (aukeaa uuteen ikkunaan) ->

Kasvattaja

Tuontikoira: ei

Tuontimaa:

Syntymämaa: Suomi

Kasvattajan nimi: Tanja Sillanpää

Omistaja

Satu Repo

Terveys

Lonkat: B / B

Kuvausmaa ja lausuntopäivä: Suomi, 19.7.2013

Kyynärät: 0 / 0

Kuvausmaa ja lausuntopäivä: Suomi, 19.7.2013

Spondyloosi: SP-muutoksia rintarangassa (sivulöydös keuhkokuvien yhteydessä) (Terveyskysely 11.6.2019)

Ikä kuvaushetkellä: 8 v 6 kk

Nikamien epämuotoisuus: ei tietoja

Välimuotoinen lanne-ristinikama: ei tietoja

Polvet: ei tietoja

Silmät (virallinen silmätutkimus): ei tietoja

Silmäluomet: Luonnollisen tiiviit silmäluomet tai vain pieni "poimu" alaluomessa. (Terveyskysely 11.6.2019)

Sydän: Terve 8 v 6 kk (epävirallinen tulos, kts. muut terveystiedot) (Terveyskysely 11.6.2019)

Purenta: leikkaava (Terveyskysely 11.6.2019)

Hampaiden koko: isot (Terveyskysely 11.6.2019)

Ienten liikakasvu: ei ienten liikakasvua (Terveyskysely 11.6.2019)

Allergiat: ei allergioita (Terveyskysely 11.6.2019)

Kivekset:

Kastroitu / steriloitu: kyllä (kohtutulehduksen/märkäkohdun vuoksi)  (Terveyskysely 11.6.2019)

Kannukset: poistetut

Kuolinsyy:

Elinikä: elossa 9 v 3 kk (15.6.2019)

Muut terveystiedot: Hammaskiveä poistettu ensimmäisen kerran 6-vuotiaana ja nyt 9-vuotiaana olisi tarvetta uudelle hammashoidolle. Vierasesineen/tapaturman seurauksena jouduttu poistamaan pieni pala vas. silmän "sisäluomesta" ja tässä yhteydessä lähti myös pala kyynelnestettä tuottavaa rauhasta, josta johtuen vasen silmä kuiva. Siihen hoitona kosteutustipat. Leikkaus tehtiin jossain 3-4 vuoden iässä eikä koskenut silmäluomen ulkoiseen osaan tai muokannut silmäluomen muotoa/kokoa.Mahalaukunkiertymä 1 v 4 kk. Kiertymä leikattiin ja mahalaukku kiinnitettiin. Koira oli päässyt yön aikana ruokatynnyrille ahmimaan. Tämän huomasin itse vasta klinikalta palattua, lähtö tuli aamulla niin kiireesti, etten ehtinyt edes havaita asiaa. Hot Spot (paikallinen märkivä ihotulehdus) 1-3 kertaa: muistaakseni kaksi kertaa oli pennun tekemien naskalireikien kohdalla alkavat hot spotit, jotka hoidettiin paikallisesti putsaamalla ja Vetramililla. Satunnainen ulkokorvatulehdus / hiivan ylikasvu: yksi korvatulehdus/hiiva 8,5-vuotiaana, joka mitä ilmeisimmin johtui useasta peräkkäin syödystä antibioottikuurista. Joskus 3-4 vuoden iässä ilmeisesti oireettomasta pissatulehduksesta seurasi munuaistulehdus, joka hoitui antibiooteilla. 8-vuotiaana sairasti kennelyskästä alkaneen keuhkokuumeen, jonka jälkeen sydämen syke oli liian korkea (tuplat). Sydän tutkittiin ultraamalla ja todettiin normaaliksi, korkeat sykkeet johtuivat ilmeisesti vain tulehduksesta. Harmillisesti en siinä hötäkässä tajunnut pyytää virallista sydämen ultrauslausuntoa. Samassa yhteydessä kuvattiin myös keuhkot ja keuhkokuvassa nähtiin spondyloosimuutoksia rintarangassa, mutta niistä on mahdotonta sanoa muutosten ikää (ovatko olleet nuoruudesta asti vai pelkkää ikämuutosta).  Kohtutulehdus, märkäkohtu leikattu. (Terveyskysely 11.6.2019)

Luonneominaisuudet

Luonnetesti: 4.5.2014: LTE 172 p. Linkki tulokseen ->

MH-luonnekuvaus: 29.9.2013: suoritettu. Linkki tulokseen ->

Käyttäytymisen jalostustarkastus: ei tulosta

Muu luonnetta tai käyttäytymistä arvioiva tai kuvaava testi: ei tulosta

Omistajan kertomaa: Koira on perusluonteenpiirteiltään avoin ja ystävällinen, aktiivinen/vilkas, leikkisä. Koira on vieraita ihmisiä kohtaan: avoin ja ystävällinen, välinpitämätön, riehakas, pelokas, väistää, epäluuloinen tai varautunut, ei kuitenkaan hauku tai murise. Saattaa haukkua ja/tai murista epäilevästi. Koira on muita koiria kohtaan: ystävällinen ja utelias, välinpitämätön, epäluuloinen ja/tai varautunut. Suhtautuminen vieraisiin ihmisiin vaihtelee ja riippuu tilanteesta, ihmisestä tai ihmisen tavasta toimia, koiran tai omistajan mielentilasta. Puolustaa mölyämällä jos kokee sen tarpeelliseksi, tätä ilmenee joskus koiralle erityisen stressaavissa tilanteissa. Normaalissa arkielämässä/näyttelyissä/lääkäreissä tms. tätä ei tapahdu, mutta esim. laivamatkoilla ei kestä oleilla yleisissä tiloissa, stressaantuu liikaa. Iloinen ja energinen pomppuliisa, joka on aina valmis mihin tahansa hommiin vielä "vanhanakin". Harrastellut omistajan motivaatiotilanteiden mukaan monia eri lajeja ja kilpaillut/käynyt kokeissakin satunnaisesti. Tuloksia koirantanssista, MEJÄ:stä ja rally-tokosta. Helposti motivoitavissa (ahneus auttaa) ja nopea oppimaan. Riistavietti ehkä aavistuksen hiipunut vanhemmiten. Vihaa siilejä. (Terveyskysely 11.6.2019)

Käyttötulokset

Koiratanssi-vapaaohjelma: ALO H, KM, 162,00 p, AVO T, 158,00 p. MEJÄ: AVO1, 47 p. Rallytoko: ALOHYV, 93 p.

Näyttelytulokset

FI MVA EE MVA LV MVA EE VMVA CZ MVA EUVV-18

Muut tulokset

Ei muita tuloksia