Vuosi 2018

VUODEN 2018 RALLY-TOKOKOIRA &
HARRASTUSKOIRA / MONIPUOLISUUSPALKINTO
FI MVA TK1 TK2 RTK1 BH
Jaiha Des Geants Du Liebenstein
VUODEN 2018 TOKOKOIRA
RTK1
Camillo Vom Langwiesental

Vuosi 2018 oli hieno harrastusvuosi bernhardinkoirille, sillä bernhardinkoirille kertyi yhteensä 23 koekäyntiä. Koirakkoja kisasi tokossa (6 koetta), rally-tokossa (16 koestarttia) ja yksi suoritti BH-kokeen. Näin ollen tarkistetaan pisteet vuoden harrastuskoira- ja kannustuspalkintojen osalta tokossa ja rally-tokossa sekä vuoden harrastuskoira/monipuolisuus –palkinnolle.

1) Toko
Tokossa kisasi kolme koirakkoa, jotka kaikki kisasivat alokas-luokassa ja kaikki saivat vähintään yhden 1-tuloksen. Näin ollen lasketaan yhteen kaikkien kokeiden yhteispistemäärä ja tämän perusteella vuoden tokokoira on Camillo vom Langwiesental ”Risto”, ohjaaja Tanja Sillanpää

Ei jaeta tokon kannustuspalkintoa, koska ei ole ALO-luokkaa korkeammassa luokassa kisannutta koirakkoa

2) Rally-toko
Rally-tokossa kisasi neljä koirakkoa, joista kolme alokas- ja yksi avo-luokassa. Korkeimassa luokassa kisannut ja hyväksytyn tuloksen saanut koira palkitaan, joten Vuoden Rally-toko -koira on Jaiha des Geants du Liebenstein, ”Sokka”, ohjaaja Eeva Heikkerö.

Ei jaeta Rally-tokon kannustuspalkintoa, koska ei ole AVO-luokkaa korkeammassa luokassa kisannutta koirakkoa

3) Vuoden harrastuskoira/monipuolisuuspalkinto
Vuonna 2018 koe/kisakäyntejä oli yhteensä viidellä eri koiralla. Alla olevan laskentataulukon mukaisesti Vuoden 2018 harrastuskoira/monipuolisuus-palkinnon saa Jaiha des Geants du Liebenstein, ”Sokka”, ohjaaja Eeva Heikkerö.